Bröllop & fest

Din dröm vår uppgift!

I vår butik är Du alltid i fokus, vi finns här för Dig och arbetar med stort och ärligt engagemang.

Hos oss hittar du klänningar till både bröllop och fest, självklart erbjuder vi även många tillbehör för att göra din klädsel komplett. Du kan också få hjälp med din håruppsättning och makeup inför din speciella dag. Ring oss så hjälper vi dig!

Vill du komma till oss och prova klänningar så önskar vi att du bokar en tid. Det erbjuder vi för att du ska få den bästa möjliga service när du besöker oss. En bokning varar i 1 timme, vet du med dig att du behöver extra tid vid din proving så hjälper vi till att lösa det men då önskar vi att du kontaktar oss innan du bokningen är gjord. Provningen är kostnadsfri. Vi tar sjävklart alltid emot dropin i mån av tid.

När du kommer till oss så ta med ett öppet sinne och förbered dig gärna med lite inspirationsbilder så går vi sen tillsammans igenom dina tankar kring valet av klänning och plockar ut dem du önskar prova. ​Vårt mål är att hjälpa dig till att du ska hitta just din drömklänning.

Vi rekommenderar att du börjar prova klänningar i god tid innan du ska iväg på din tillställning. Leveranstiderna kan vara långa och på vissa märken tar det upp till 6 månader innan vi har klänningen hos oss efter beställning.

Våra klänningar kostar från ordinarie pris 2.500 kr upp till 16.000 kr. I priserna ingår inga ev. sömnadsändringar.
Vi sömmerska på plats i butiken som kan hjälpa dig.

Vid en beställning betalar du en handpenning på 30% av den totala orden. Det går bra att betala via Kort, kontanter eller Swish. Handpenning återbetalas ej om du skulle ångra ditt köp. När dina varor kommit hem till oss kontaktar vi dig och du kan sedan boka in en tid för avhämtning. När du kommer så provar vi klänningen och ev. tillbehör och ser att allt sitter som det ska och vid detta tillfälle slutbetalas också ordern.
Qarma tillämpar EJ öppet köp eller bytesrätt på klänningar eller rea varor. På övriga varor lämnar vi 7 dagar öppet köp.

Varmt välkomna till oss!