Köpvillkor

Alla konsumenter som handlar i nätbutiken hos Qarma, Stylingstudion i Karlskrona AB, omfattas av Konsumentköplagen (1990:932) samt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

När du genomför ett köp i Qarmas nätbutik är du medveten om och accepterar att det innebär att du åtar dig ett betalningsansvar. Om ev. falska beställningar skulle upptäckas förbehåller Qarma sig rätten att då neka en order. Försök till bedrägeri kan också komma att polisanmälas.

Qarma är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken vi marknadsför och säljer i nätbutiken. Vi värdesätter kvalitet och lämnar alltid garanti på att varan du köper av oss är märkesäkta och inte några kopior. Om du har frågor om hur du använder en produkt eller om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan beställning eller användning så vi kan hjälpa dig.
Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos oss, vänligen kontakta oss på 0455-175 00 eller på info@qarma.se.

Priser

Priserna som anges i Qarmas nätbutik visas alltid inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Qarma förbehåller sig rätten att justera priserna i efterhand om felaktigheter i pris och leveranstid skulle infinna sig.

Om ett sådant tillfälle skulle uppstå så kontaktar vi alltid dig och du som kund har då din fulla rätt att ändra eller helt avbeställa din order utan kostnad om ändringarna ej accepteras.

Betalning

I samarbete med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Faktura – ​Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna
  • Delbetalning 3 – 36 månader
  • Klarna konto – ​Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis
  • Direktbanksbetalning
  • Kortbetalningar

Du hittar mer information om Klarna ​här​ och kan läsa deras användarvillkor ​här​. För att kunna erbjuda fler olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår ​sekretesspolicy​.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och ​Klarnas sekretesspolicy​. Vi erbjuder dig även möjlighet att handla mot förskottsfaktura eller swish. För att betala med något av dessa alternativ tar du kontakt med Qarma via telefon: 0455-175 00 eller e-post: info@qarma.se

Återbetalning

I de fall återbetalningar är aktuella görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakat återbetalningen är avslutat.

Leveransinformation

Ditt paket packas normalt inom 24 timmar på helgfria vardagar. Normal leveranstid är 2-4 vardagar. Försändelsen kan hämtas ut på närmaste utlämningsställe.

​Alla leveranstider är preliminära.

Försändelser från Qarma levereras med Postnord och DHL Paket.

Om du önskar att få avisering via SMS när ditt paket har kommit fram till ditt utlämningsställe, ange ditt mobilnummer på sista steget i kassan. Så fort ditt paket finns redo att hämtas ut så får du ett SMS som meddelar var ditt paket finns samt en kod som du uppger för att hämta ut paketet.

Liggtid för varor är normalt 14 dagar från det att paketet anlänt till servicestället.

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss omgående på info@qarma.se.

Fraktkostnader

Vi erbjuder fri frakt vid order över 299:- fraktkostnad för order 0-299:- är 59:-

Om man så önskar så kan man avhämta sina beställda varor direkt i vår butik i centrala Karlskrona och därmed få det fraktfritt oavsett summa man handlar för. Väljer man detta alternativ så meddelar vi när varorna är klara för avhämtning. Hämtning kan endast ske under våra ordinarie öppettider alternativt att vi avtalar annan tid. Adressen till vår butik är Qarma, Norra Kungsgatan 5, Karlskrona

Ej utlösta sändningar

Ej utlösta sändningar, vilka gått i retur, debiteras en avgift för att täcka frakt och administration och Qarmas övriga kostnader.

Observera att om du ångrar ditt köp och vill returnera varan, måste du först hämta ut varan och därefter returnera den i enlighet med dessa villkor. Se avsnitten ​ångerrätt​ och ​retur​.

Ångerrätt & Retur

Vid köp av varor från Qarma har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog varan, som lag 2005:59 om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger (ångerrätt).

För att din retur skall bli godkänd måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick, det vill säga oskadad i obruten orginalförpackning. Är produkten öppnad eller testad kan vi tyvärr inte godkänna en retur på grund av hygieniska skäl.

Vid ångrat köp kontaktar du Qarma, via vår e-post: info@qarma.se och uppge ditt order-eller fakturanummer för att få instruktioner kring hur ärendet ska hanteras och varan eventuellt skall returneras, dett skall ske inom 14 dagar från det att du mottog varan.

Du betalar själv eventuell returfrakt vilket kan justeras i samband med utbetalning av din likvid. Alla returer ska ske i originalemballage och du ansvarar för risken vid returfrakt, t.ex. att produkten skadas eller kommer bort under frakt. Qarma förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett eller på annat sätt felaktig, debitera full kostnad för saknade samt skadade detaljer.

Om en reklamation godkänts och varan returnerats kompenserar vi dig i enlighet med reglerna i konsumentköplagen (1990:932). Detta kan ske genom att en ny likvärdig produkt skickar eller genom att du återfår din betalning för produkten.

Qarma förbehåller sig rätten att på egen hand och när som helst ändra, modifiera, lägga till eller ta bort avsnitt i dessa köpevillkor.

Företagsinformation

Qarma, Stylingstudion i Karlskrona AB

Norra Kungsgatan 5

371 33 Karlskrona

Momsregistreringsnummer: SE556748165901

E-postadress: info@qarma.se